Trojica mužov kradla drevo z lesa.Policajti obvinili zlodeja, ktorý kradol v kultúrnom dome.Zmizla veterná turbína so zariadením.Ukradli mreže cestných vpustov.Zo zberných surovín ukradli meď.

11.02.2011 Celý región

Trojica mužov kradla drevo z lesa: Z prečinu krádeže obvinili včera bardejovskí policajti troch mužov z obce Zborov, okr. Bardejov, vo veku 31, 30 a 21 rokov.
Všetci traja obvinení prišli 24.1.2011 dopoludnia do lesa v katastri obce Zborov, kde bez povolenia vyrúbali a ukradli drevo. Najstarší ukradol liesku o objeme 0,33 m3, druhý ukradol buk o objeme 0,23 m3 a najmladší ukradol liesku o objeme 0,24 m3. Celková škoda bola vyčíslená na 13,72 €. Obvinených zlodejov stíha polícia na slobode

Policajti obvinili zlodeja, ktorý kradol v kultúrnom dome:
Bardejovskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže 19 ročného mladíka z obce Zborov, okr. Bardejov.
V januári tohto roku sa obvinený vlámal do kultúrneho domu v rodnej obci. Na zadným dverám vyhol v spodnej časti plech, vošiel dnu, kde z chodby ukradol voľne položený elektrický štvoržilový kábel o dĺžke 40 metrov s dvoma koncovkami na 380 V. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 70. - €.

Zmizla veterná turbína so zariadením:
Včera popoludní oznámil na polícií v Chminianskej Novej Vsi 35 ročný Prešovčan krádež vecí z budovy nad obcou Víťaz, okr. Prešov.
Budova sa nachádza v lesnom poraste, pričom ku krádeži došlo počas včerajšieho dňa a to v čase od 10:30 h do 13:30 h. Doposiaľ neznámy páchateľ ukradol z budovy veternú turbínu, batériu, prívodnú anténu, rádiové karty, kovovú skrinku a zariadenie Mikrotik. Pre istú prešovskú firmu tak vznikla celková škoda 1 400. - €. Prípad vyšetrujú policajti z Chminianskej Novej Vsi, ktorí začali trestné stíhanie vo veci pre prečin poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia a prečin krádeže.

Ukradli mreže cestných vpustov:
Z cesty medzi Popradom a Starým Smokovcom zmizlo v uplynulých dňoch 11 liatinových mreži cestných vpustov. Tie sa nachádzali na krajnici spomínanej cesty, pričom ich krádežou vznikla škoda 1 170. - €. Prípad vyšetrujú popradskí policajti ako prečin krádeže.

Zo zberných surovín ukradli meď:
Na policajnú linku 158 bola včera ráno oznámená krádež vlámaním do areálu istých zberných surovín v Poprade.
Zatiaľ neznámy páchateľ v noci zo stredy na štvrtok prekonal oplotenie zberne a následne odstránil visiaci zámok na kontajneri s vykúpeným odpadom. Odtiaľ ukradol 150 kg medeného odpadu, čím spôsobil škodu vo výške 1.000. - €. Popradskí policajti začali v tomto prípade trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.
 

Vyberte región